ZMAK ROYAL 2020: Έβερεστ!

Είναι κάποιες μοναδικές στην ιστορία του wrestling που χρόνια αργότερα θα συζητιούνται σαν μικρά «διαμάντια» αναμνήσεων. Τα όσα έγιναν στο ZMAK ROYAL in the PARK 2020 είναι σίγουρα αυτά «κοσμήματα» της ιστορίας του ZMAK.

To απόλυτο DNA, ο απόλυτος champion

O Μιχαήλ-Άγγελος από την μέρα 1 στο ZMAK έχει σκαρφαλώσει κάθε βουνό προβλημάτων. Την στιγμή που άγγιξε την κορυφή όμως (2019), έλαχε η Power n’ Money (PnM) να κρατά τα ηνία του promotion.

Τα δεινά που πέρασε ο άνθρωπος με το τέλειο DNA, δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία του ελληνικού wrestling. Ετσιθέλικες αποφάσεις, τον οδήγησαν σε απώλεια τίτλου σε λίγα λεπτά και μετά τα πάθη του Μιχαηλ-Άγγελου ήταν ένα αδιανόητο βασανιστήριο στην πορεία του προς την επάνοδο!

Μιχαήλ undisputed champion

Στο ZMAK ROYAL ο Μιχαήλ-Άγγελος έγινε ο πρώτος από καταβολής ZMAK, undisputed (αδιαμφισβήτητος) champion, κερδίζοντας ταυτόχρονα και τους δύο μεγάλους τίτλους! Δεν ανέβηκε απλά το βουνό. Έφτασε στο Έβερεστ!

Η διάλυση της Power n’ Money?

Η 26 Ιουλίου όμως είναι και ημερομηνία ορόσημο για την πανίσχυρη PnM. Είναι η ημερομηνία που σηματοδότησε την διάλυση της. Η υπεροψία και το ισχυρό εγώ των μελών της ήταν η καταδίκη της.

Ο κ.Πέρης που μπήκε στο triple threat για να διασφαλίσει πως ο Σίνας και ο ίδιος θα κράταγαν τους τίτλους International και ΖΜΑΚ championship αντίστοιχα, στην πορεία του ματς άλλαξε (σαν συνιδιοκτήτης του promotion) μέχρι και το stipulation βλέποντας την ευκαιρία να πάρει και τους δύο τίτλους!
 
Πέρης torture Σίνας

Ο Σίνας προδομένος από τον κ.Πέρη του αντιστάθηκε και αυτός ο εμφύλιος ήταν μια βαθιά πληγή στην πανίσχυρη PnM. Ο Μιχαήλ-Άγγελος έκανε διπλό pin και έγραψε ιστορία.

Το πανίσχυρο μήνυμα!

Ο Ερμής είχε μόνο ένα μήνυμα να μεταφέρει στο main event του ZMAK ROYAL. Αυτό του ιστορικού νικητή. Ο «Αγγελιοφόρος» του ΖΜΑΚ ήταν άλλο ένα θύμα του άλλοτε ισχυρού Boss Club που πλήρωνε το «μάρμαρο» από την PnM.

H διοίκηση κατάφερε να τον αποκλείσει από τα main event για ένα χρόνο σε ματς κόντρα στον καλύτερο φίλο του, τον Μιχαήλ-Άγγελο. Και όμως...

Ο Ερμής πήρε την δυσκολότερη θέση του Royal, την πρώτη και παρότι πέρασαν 29 αντίπαλοι, έμεινε μόνος όρθιος. Έγραψε ιστορία και φυσικά μπορεί πλέον δικαιωματικά να μπει σε όποιο main event τίτλου θέλει για τις επόμενες 365 ημέρες!

Wwe GIF


Στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε στο Royal

- Ο Ερμής μπήκε στο #1 και έγινε ο πρώτος που... τερμάτισε από αυτή τη θέση.

- Τον ίδιο άθλο παραλίγο να πετύχει ο Edi Xhepaj. O Αλβανός μπήκε στο # και αποκλείστηκε 29ος ενώ νωρίτερα είχε διεκδικήσει και τον τίτλο Greek Championship!

- Οι 5 επιστροφές έκπληξη από το παρελθόν ήταν ο Κουρέας (first ever Royal winner), Χάκερ, Ασημένιος, NJ και Σεφ Τριαντάφυλλος. Κανείς δεν γνωρίζει αν κάποιος από αυτούς θα ενεργοποιηθεί ξανά στο ρόστερ.

Wwe GIF


- Οι Tombola και οι Δίδυμοι παρότι έχουν ξεμπερδέψει με το ματς των tag team τίτλων (που έμειναν στους Δίδυμους) συνεχίζουν με λύσσα να σφάζονται παντού. Ουσιαστικά αποκλείστηκαν εξ αιτίας της μεταξύ τους οργής.

- Στο ZMAK ROYAL εμφανίστηκαν και δύο νέα μέλη που υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο με το ZMAK, χάρη στην θετική τους παρουσία στα trials του 2020. Το μόνο που έγινε γνωστό ήταν τα μικρά τους ονόματα. Μάρκελλος και Δανιήλ.

- Τα μέλη της Viral! (Λούης, Χάσταγκ, Play Boy, Κουνούπης) που το 2017 ήταν πολύ δυνατή φατρία στο ZMAK, ξανασυναντήθηκαν στο ZMAK ROYAL και έκαναν ένα συγκινητικό reunion που περιείχε μέχρι και Coffin Dance των αντιπάλων!!

2020 GIF

- Στο #22 εμφανίστηκε η Miss Monica. Η Ιταλίδα έγινε η δεύτερη γυναίκα (μετά την Εύα) που συμμετέχει στο κατ’ εξοχήν ανδρικό Royal!

- Η κόντρα Φαλακρού Γκουρού – F.B.I (που παίζουν προημιτελικό Immortal Tournament) συνεχίστηκε με τον πρώτο να αποκλείει τον δεύτερο.

- Ντεμπούτο σε ZMAK ROYAL έκανε και ο manager Κύρος Αλεξάνδρου, που έταξε μανατζεριλίκι δωρεάν για πέντε χρόνια σε όποιον τον βοηθήσει. Ο Edi Xhepaj τον απέκλεισε την επόμενη στιγμή.

Το ZMAK ROYAL match
* το σύμβολο (–) είναι οι αποκλεισμοί

1 Ερμής
2 Edi Xhepaj
3 Μιχάλης Γκαλούσης
4 Αχιλλέας «Sabbath»
5 Σεφ Τριαντάφυλλος
6 Δανιήλ
7 Κάιν
8 Λεωνίδας Τόμπολας
- Σεφ Τριαντάφυλλος από Λεωνίδα Τόμπολα
- Δανιήλ από Λεωνίδα Τόμπολα
9 Σπύρος Λούης
10 Κων/νος Ασημένιος
11 Άβελ
- Μιχάλης Γκαλούσης από Edi Xhepaj
12 Μπάμπης Γκαλούσης
- Sabbath από Ερμή & Μπάμπη Γκαλούση
13 Αλέκος Τόμπολας
- Ασημένιος από Αλέκο Τόμπολα
14 Μάρκελος
15 Χάκερ
- Tombola & Δίδυμοι από Ερμή, Μπάμπη Γκαλούση, Xhepaj & Λούη
16 Ninja
17 Play Boy
- Μάρκελλος από Play Boy & Λούη
18 Τζίμης Χάσταγκ
- Χάκερ από Play Boy, Λούη & Χάσταγκ
19 Κουνούπης
- Μπάμπης Γκαλούσης από Play Boy, Λούη, Κουνούπη & Χάσταγκ
20 NJ
21 Σπάρτακος
- Playboy, Xάσταγκ & Κουνούπης από Σπάρτακο
22 Miss Monica
- Σπύρος Λούης από Miss Monica
23 F.B.I
- NJ από F.B.I
24 Πάτερ Ιωάννης
- Ninja από Πάτερ Ιωάννη
25 Κουρέας
26 Κύρος Αλεξάνδρου
- Κύρος Αλεξάνδρου από Edi Xhepaj
27 Φαλακρός Γκουρού
- Κουρέας από Φαλακρό Γκουρού
28 Theo Pappas
- Miss Monica από Theo Pappas
- Πατήρ Ιωάννης από Edi Xhepaj
29 Ιωάννης Αφεντούλης
- F.B.I από Φαλακρό Γκουρού
- Αφεντούλης από Σπάρτακο
- Σπάρτακος από Φαλακρό Γκουρού & Theo Pappas
30 Γεδεών
- Pappas από Ερμή και Γεδεών
- Φαλακρός Γκουρού από Ερμή & Γεδεών
- Γεδεών από Edi Xhepaj
- Edi Xhepaj από Ερμή που ήταν ο τελικός νικητής με χρόνο παραμονής 01:09:02.
 
Όταν η Amelia ολοκλήρωσε την PnM

Το triple threat των γυναικών κατέληξε στην Αμέλια που αυτή φορά είχε φροντίσει να δουλέψει το πλάνο της.

Η γυναικεία μορφή του πόνου, άφησε στο τέλος την Λία να εξοντώσει την πρωταθλήτρια Monica και αφού την έσυρε εκτός ring επάνω στο pin, πήρε τη θέση της αλλά και τον γυναικείο τίτλο του ZMAK για πρώτη φορά.

Αμελια pins Monica

Η Power n’ Money αμέσως μετά γιόρτασε δεόντως απαιτώντας από το κοινό να σεβαστεί την μεγαλύτερη φατρία όλων των εποχών, που κατέκτησε όλους τους τίτλους, το Immortal, το Royal αλλά και την διοίκηση του ZMAK. Που να ‘ξεραν πως θα έκλεινε η βραδιά.

PnM all titles


Γεδεών αλλά με ίντριγκα

Ο Kris Ka$$ έβαλε σκληρό όρο σε Play Boy και Edi Xhepaj για να διεκδικήσουν από τον Γεδεών το Greek Championship. Όποιος δεχόταν το match θα δεχόταν και τη θέση #2 στο Royal. Ο Play Boy χαιρέτησε με συνοπτικές διαδικασίες και ο Αλβανός έπαιξε για τον τίτλο.

Ο Xhepaj θα μπορούσε να είναι και ο νέος Greek Champion αφού κέρδισε τον Γεδεών, αλλά αυτό συνέβη γιατί επίτηδες ο Play Boy επενέβη. Λόγω disqualification ο τίτλος έμεινε στον «Λογιστή» αλλά ακολούθησε τριπλός ξυλοδαρμός.

Play Boy DQ Γεδεων Edi


In the Park

Η επιστροφή του ZMAK μετά από 5 μήνες σε events με κοινό συνοδεύτηκε από θερμό καλωσόρισμα από το ΖΜΑΚ Nation που παρότι... 26 Ιουλίου, τίμησε και με το παραπάνω το show στο φιλόξενο Κηποθέατρο της Νίκαιας.

ZMAK ROYAL 2020 panoramic
 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΖΜΑΚ ROYAL in the PARK
 


Media

back to top

Shop