ZMAK 64: God’s choice

photos by: Μιλτος Γεωργίου
 
Το φινάλε του πρώτου επεισοδίου της 8ης σεζόν του ZMAK ήταν φινάλε... επιλογών. Ο Θεός διάλεξε τον ZMAK Greek champion και ο Edi Xhepaj τον πρωταθλητή που θα αντιμετωπίσει στο ZMAK WARS στις 12 Μαρτίου.

Τους «εξόρκισε»

Μπορεί η Αφέντρα και το μαστίγιο της να είχαν φάει ban από τη διοίκηση για το δεύτερο σερί ματς του Greek champion Ninja με τον διεκδικητή Πατέρα Ιωάννη, τα υπόλοιπα μέλη του House of Mistress όμως ήταν διαθέσιμα.

Ο Ευλογημένος όμως πήρε φώτιση από Τον Κύριο και αυτή τη φορά έριξε «κατακλυσμό» στα σχέδια του Ninja. Ο Μάρκελλος Κομνηνός έπνιξε με το κασκόλ του (αντί μαστιγίου) τον Πατέρα Ιωάννη και ο Ninja όπλισε πάλι το Hadouken με στόχο την καρδιά.

Λίγα δεύτερα μετά, ο Complete Fighter έφευγε ηττημένος αφού έσπασε το χέρι του επάνω στο στήθος του Άγιου Παλαιστή. Ο Πατήρ Ιωάννης είχε βάλει τον σταυρό στη θέση της καρδιάς και με τη δύναμη του, εξοστράκισε τον Ninja από τον τίτλο και έγινε ο νέος κάτοχος του Greek championship.
 
Animated GIF
 

Πρόβα ZMAK WARS

Λίγες στιγμές μετά ο Πατήρ Ιωάννης δέχτηκε ομαδική επίθεση από το House of Mistress υπό την ηγεσία του πρωταθλητή του ZMAK Playboy. Ο Edi Xhepaj που στην έναρξη του show επέλεξε τον ZMAK champion για αντίπαλο (ως νικητής του ZMAK ROYAL) βγήκε και «καθάρισε» το ring για να στείλει μήνυμα εν όψει 12 Μάρτη.
 
Xhepaj k Father Ioannis celebrate
 

Ο Mr.Olympia ξανά στο δρόμο του International

Μετά την επιλογή Xhepaj έμελλε να μάθουμε ποιος θα ήταν ο διεκδικητής του International τίτλου, που κατέχει ο Aaron Rammy. Στο Fatal-4 που θα αναδείκνυε τον #1 contender ο Kris Ka$$ σαν πρόεδρος, εμφάνισε στη θέση έκπληξη τον Theo Pappas.

O Pappas γύρισε μετά από μεγάλο διάστημα πολύ αλλαγμένος, στο ZMAK και άρχισε να αποκαλύπτει συνομωσίες και ψεκ-tales. Παραλίγο μάλιστα να κερδίσει και τη θέση του διεκδικητή αλλά...

...ο Σπάρτακος, με το μετάλλιο του Mr.Olympia στην κατοχή του και τον Κύρο Αλεξάνδρου στο πλάι του, δεν άφησε Λούη, Σίνα και Pappas να πάρουν αυτοί το τελικό pin και τέσσερις μήνες μετά την απώλεια του International τίτλου, τον διεκδικεί απέναντι στον “Prince” από το Βέλγιο.
 
Animated GIF

Ο «φύλακας άγγελος» του Γεδεών

Το ματς για το τουρνουά Immortal ανάμεσα στον Γεδεών και τον Φαλακρό Γκουρού ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (Double Count Out). Δεν τελείωσε όμως εκεί.

Ο manager του Γκουρού, Όμηρος Γιαννατσέλης ζήτησε το κεφάλι του λογιστή και παραλίγο να το πάρει, αν δεν είχε παρέμβει ο κ.Πέρης να σώσει τον... ακόμη δύσπιστο για τις προθέσεις του, Γεδεών.
 
Peris saves Gedeon
 

Τιτάνια επιστροφή

Ο «Στρατηγός» Πέρης πάντως δεν βγήκε νικητής από το submission match με τον Χασάπη και αυτό ωφείλεται στην επιστροφή της χρονιάς που μόλις άρχισε. Ο Φαλακρός Γκουρού έσωσε τον Χασάπη, τον οδήγησε στη νίκη και έτσι...

...επισημοποίησαν την επιστροφή της πιο τρομακτικής tag team στην ιστορία του ZMAK. Των Τιτάνων, που διαλύθηκαν τον Μάιο του 2019 επειδή μάλωσαν μεταξύ τους και δεν έχασαν ποτέ σε ομαδικό ματς τους τίτλους των πρωταθλητών.
 
Titans reunion

Το πάρτι της επανένωσης χάλασε ο Γεδεών που τελικά αναγνώρισε τις προθέσεις του κ.Πέρη. Βγήκε και τον έσωσε από τους Τιτάνες και τους ανακοίνωσε πως αυτός και ο Πέρης θα τους αντιμετωπίσουν Μάρτιο μαζί. Λέτε να έχουμε ακόμη μία νέα Tag Team;

Ο ασεβής Γαλούσης

Εκτός προγράμματος, οι θεατές του ZMAK βίωσαν και μια άβολη στιγμή. Ο Μιχάλης Γαλούσης (απαίτησε να τον λένε με το πραγματικό του όνομα), έκλεψε το λόγο από τον ring announcer και απευθύνθηκε στον κόσμο.

Πρόσβαλλε τη διοίκηση του ZMAK για τη συμπεριφορά απέναντι σε αυτόν και τον αδερφό του, που σύμφωνα με τη δική του άποψη, είναι άδικη (δεν τους δίνουν ματς) και πρόσβαλλε και τον κόσμο λέγοντας πως δεν ξέρει wrestling και χειροκροτεί μόνο τους γυμνασμένους λόγω ασχετοσύνης.
 
Galousis Polychronidis

Αφού του κόπηκε ο ήχος αλλά και ο φωτισμός στο ring ο Γαλούσης επέμενε να προσβάλει τους πάντες φωνάζοντας και ο Πέτρος Πολυχρονίδης αναγκάστηκε να παρέμβει εκτός προγράμματος για να τον «μαζέψει». Όταν δεν τα κατάφερε κάλεσε... τον Kong.

«Κιμάς»

Ο πιο πελώριος παλαιστής της Ευρώπης (2.10 & 199 κιλά) έκανε με αυτόν τον τρόπο το ντεμπούτο του σε singles match και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ισοπέδωσε τον Μιχάλη Γαλούση που έφυγε «κιμάς» από το RAIL STUDIO με τη βοήθεια του αδελφού του Μπάμπη από τους M2.
 
Zmak GIF


Τραπέζι για κυρίες

Ο Kris Ka$$ επισημοποίησε την επιστροφή της γυναικείας κατηγορίας με ένα ματς στο ZMAK WARS και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας με κανόνες tables.

Η Λία που εξακολουθεί να έχει άλλο χαρακτήρα από αυτόν που συνηθίσαμε τα προηγούμενα χρόνια, έσπασε στο ξύλο την Αμέλια μετά τις υπογραφές συμβολαίων και παραλίγο να σπάσει και το τραπέζι το ίδιο. Αναμένουμε με αγωνία το ματς τους 12 Μαρτίου.
 
Animated GIF
 

Error έπαθε ο Δανιήλ

Οι Error 404 προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Tag Team Immortal Tournament 2023. Για να φτάσουμε εκεί, χρειάστηκε να βαρεθεί τη συμπεριφορά του Κωστίκα ο βοηθός του Δανιήλ (φωτο) και να τον εγκαταλείψει άνανδρα θα λέγαμε στο έλεος των Χάκερς (που δεν ήταν μόνο δύο).
 
Daniil kontino

Αφού τον παράτησε, οι Error 404 που πολλαπλασιάζονται σαν ιός μέσα στο ring, πέρασαν τον Κωστίκα από το Matrix και τον παρέδωσαν στους ιατρούς του ZMAK.


RESULTS ZMAK 64


back to top

Shop