To χρυσό DEAL των πρωταθλητών

Στο BIG DEAL του Σεπτεμβρίου, το ματς που γράφει ιστορία, παίρνει σάρκα και οστά από τον ίδιο τον πρόεδρο του ZMAK, Kris Ka$$. Το 3-DEAL main event έρχεται ξανά, μόνο που αυτή τη φορά ξεχειλίζει από χρυσάφι.

3-DEAL από τίτλους

Για τέταρτη φορά στην ιστορία του promotion, θα δούμε το ιστορικό original ZMAK match, με τις τρείς βαλίτσες που κρέμονται από την οροφή και κρίνουν το μέλλον των παλαιστών.

Zmakdome 23 1098

Είναι όμως η πρώτη φορά που καμία από τις βαλίτσες δεν περιέχει κάτι... άσχημο. Και οι τρεις θα έχουν στο περιεχόμενο τους τίτλους. Τους ατομικούς τίτλους του ZMAK.

Επίσης για πρώτη φορά θα διεκδικούν τις βαλίτσες... όλοι οι individual champions. Ο Σπύρος Λούης (ZMAK champion), o Σπάρτακος (International) και ο Ninja (Greek).

Champions zmb 22

Κάθε βαλίτσα που ανοίγει, ο παλαιστής που το καταφέρνει αποχωρεί με το περιεχόμενο της. Αυτό σημαίνει πως όλοι τους θα μείνουν πρωταθλητές αλλά... με ποιο τίτλο; Τον δικό τους ή κάποιον από τους άλλους δύο;

Θυμίζουμε πως και οι τρεις champions, μόλις φόρεσαν τις ζώνες στους (στο ZMAK MY BEACH) και κανείς τους δεν έχει σημειώσει επιτυχία στο παρελθόν σε 3-DEAL match. 10 Σεπτεμβρίου... ξαναγράφουν την ιστορία.

Σκωτσέζικη προσθήκη

Δεκαπέντε μέρες όμως πριν το ματς... υπήρξε και άλλη προσθήκη στο main event. Η μάλλον... ένα χρωστούμενο.

Μπορεί στις αρχές του καλοκαιριού ο Ninja να έφυγε εκτεθειμένος από το East European Championship που διεξήχθη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, αλλά τα «χρέη» του... τον κυνηγούν ακόμα.

Να θυμίσουμε πως ο ZMAK Greek Champion, έβαλε στο «τραπέζι» ένα ματς τίτλου στη χώρα μας, προκειμένου να διεκδικήσει το Scottish Championship που κατέχει αυτή τη στιγμή ο Tom Fulton.

Ο Ninja έχασε το «ματς στοίχημα» και ο Σκωτσέζος έρχεται στο BIG DEAL για να εισπράξει και μάλιστα στο περίφημο 3-Deal match όπου θα βρίσκονται υπό διεκδίκηση όλοι οι ατομικοί τίτλοι του ZMAK.
 
fultonxe

Η τύχη του χαμογέλασε, μιας και ο Fulton αρχικά είχε την υποχρέωση να διεκδικήσει τον τίτλο του Ninja, αλλά δεν είναι δική του ευθύνη που η ζώνη αυτή θα βρίσκεται σε βαλίτσα στο 3-Deal μαζί με τις άλλες. Οπότε... τις διεκδικεί όλες! Ο Σκωτσέζος το ανακοινωσε ο ίδιος στα social media.
 


Ο “Future Shock” Tom Fulton, είναι ένας από τους πιο έμπειρους pro-wrestlers της υφηλίου με ματς σχεδόν σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη. Εσχάτως βρέθηκε για δύο μήνες στο Μεξικό και άλλες λατινοαμερικάνκες χώρες όπου έδωσε περισσότερα από 30 ματς.



Αναλυτικος οδηγός event FB


back to top

Shop