Τα παιδιά του «Χαλκού»

Στην ιστορία της ανθρωπότητας η εποχή του χαλκού είναι αυτή η περίοδος που το είδος μας αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε ως αδιαμφισβήτητα κυρίαρχο επάνω στη γη.

Στην ιστορία του ZMAK η εποχή του χαλκού είναι αυτή που ανέδειξε τους παλαιστές που ήρθαν μικρά παιδάκια στο ZMAK και εξελίχθηκαν μετά από χρόνια σε κυρίαρχα αρσενικά. Playboy & Edi Xhepaj είναι τα δύο πιο τρανά παραδείγματα.
 
Playboy Xhepaj 2016
Playboy (ως Gameboy) και Xhepaj το 2016


Game... Play

Το μακρινό πλέον 2016 οι κακές συνήθειες τον έφεραν στο ZMAK σχεδόν καρμικά. Με το όνομα Gameboy, ο θιασώτης των videogames εισήλθε στον κόσμο του pro-wrestling και αγωνίστηκε ως gamer και ως μέλος της αρχικής Viral, μέχρι να βρει τον δρόμο του στα γυμναστήρια.
 
Την περίοδο του covid-19 άλλαξαν όλα αφού η μοίρα ή... το μυαλό του, τον έφερε στο κατώφλι της πιο ηγεμονικής γυναικείας μορφής που πέρασε ποτέ από το ZMAK. Της Αφέντρας.
 
Play Boy Αφέντρα posing

Με τη φατρία του House of Mistress ο Playboy, δεν άγγιξε απλά αλλά κατέκτησε την κορυφή κερδίζοντας το τουρνουά Immortal του 2021 και εξαργυρώνοντας με σύνεση το πορτοκαλί jacket στον Deimos για να γίνει champion. Έκτοτε η ιστορία έγραψε:

O Playboy υπερασπίστηκε τον τίτλο από:

Σπύρο Λούη
Σπάρτακο
Ηλία Σίνα
κ.Πέρη
Karim Brigante

Mε τέτοιο παλμαρέ νικών και τη φατρία του πάντα ενωμένη δίπλα του, ο «Γητευτής των κυριών» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το main event του ZMAK WARS και τα κοντέρ να σπάνε το ένα μετά το άλλο.

Ποιο πεπρωμένο απ’ όλα;

Το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου, ο μόνος αντίπαλος που δεν βρήκε ποτέ 1 vs 1 έως τώρα απέναντί του ο Playboy, ζεσταίνει τις κλειδώσεις του και διεκδικεί με κάθε σοβαρότητα τον περίφημο τίτλο του ZMAK. O Edi Xhepaj.
 
Xhepaj entrance

Ο Αλβανός πιτσιρικάς, που άφησε τον χώρο της ελληνορωμαϊκής πάλης για να ακολουθήσει το όνειρο, τα άφησε παντού το DNA του στην tag team κατηγορία. Ο μόνος παλαιστής με τρείς ομαδικές κατακτήσεις και μάλιστα με διαφορετικό παρτενέρ.

Πλέον δεν είναι ούτε πιτσιρικάς, ούτε ονειροπόλος. Είναι το «Ανθρώπινο Λουκέτο». Ο νικητής του ZMAK ROYAL 2022 και ο άνθρωπος που αγγίζει το «στέμμα» του promotion για πρώτη φορά στην καριέρα του.
 
Xhepaj takes GOLD frpom Peris
O Xhepaj παίρνει από τη διοίκηση το Χρυσό συμβόλαιο για ματς τίτλου μετά τη νίκη του στο ZMAK ROYAL


Ο κόσμος λατρεύει τον Xhepaj, όπως λάτρεψε όμως και όλους τους αντιπάλους του Playboy τους τελευταίους 6 μήνες.

O Αλβανός έχει τα πάντα εκτός... από main event experience. Δεν έχει ανέβει ποτέ μόνος στην κεντρική σκηνή και στο ZMAK WARS θα ανέβει ολομόναχος για να εκπληρώσει ένα πεπρωμένο. Η αυτό της κατάκτησης του τίτλου, ή το πεπρωμένο του αρνιού που όταν βγαίνει από το μαντρί (tag team division) το τρώνε οι λύκοι.
 
xHEPAJ FACE OFF pLAYBOY
 

zw22 FACEBOOK COVER
 


Media

back to top

Shop