Σοβάρεψαν τα πράγματα

Το πάρτι που ξεκίνησε για την Viral τον Ιούλιο με την κατάκτηση των tag team τίτλων στο 5-tag teams ladder match, διεκόπη βίαια στο IMMORTALS από τους Tombola.

Οι Σπαρτιάτες στο πρώτο τους rematch για τις ζώνες που φορούσαν μέχρι το καλοκαίρι, κατάφεραν να τις πάρουν πίσω, ρίχνοντας στον Καιάδα τους έξω καρδιά Χάσταγκ και Κουνούπη.

Not Funny anymore

Ήταν Ιούλιος όταν ένα έξυπνο χτύπημα στο ένα πόδι του Λεωνίδα Τόμπολα και το περίφημο σουτιέν της Viral στο άλλο, έδωσαν την ευκαιρία στον Κουνούπη να κατεβάσει τους ομαδικούς τίτλους από την οροφή.
 
Viral GIF

O θηριώδης Λεωνίδας υποσχέθηκε να τους βάλει να φάνε του σουτιέν και έκανε πράξη την υπόσχεση του τον Οκτώβριο, όταν πλέον είχε 100% έτοιμο τον Αλέκο Τόμπολα δίπλα του.
 
Zmak GIF

Γυναικείο άρωμα

Η μάχη των δύο tag team όμως έφερε και κάτι άλλο στην επιφάνεια. Αναβίωσε την κόντρα της πάλαι ποτέ γυναικείας κατηγορίας ανάμεσα σε Λία (Tombola) και Αμέλια (Viral).

Μάλιστα η Λία έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που δυσαρέστησε ακόμη και το ZMAK Nation.
 
Zmak GIF
 

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

Στο ZMAK ROYAL αυτοί που δικαιούνται rematch είναι πλέον οι Viral. Σίγουρα αυτή τη φορά δεν θα είναι τόσο χαλαροί, ούτε τόσο funny μιας και αυτό τους βγήκε πολύ ξινό την προηγούμενη και έχασαν τις ζώνες.

Επίσης τι ρόλο θα παίξουν τα δύο κορίτσια στο πλευρό των ομάδων και ποιοι θα φύγουν με το χρυσάφι στους ώμους; Οι ηττημένοι του ματς πάντως θα αποκτήσουν εισιτήριο για το Royal Match στο τέλος της ίδια βραδιάς.

 
FACEBOOK COVER ΟΔΗΓΟΣ EVENT


back to top

Shop