Ορκωτός λογιστής

Επί τρεις μήνες ο Χασάπης έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο στο ZMAK. Η επιστροφή του “Bloody Cleaver” στο promotion, έφερε και την 180 μοιρών αλλαγή στη συμπεριφορά του δύο φορές ΖΜΑΚ champion.

Ο Χασάπης ήταν κατηγορηματικός στο ZMAK MY BEACH. «Σας σιχαίνομαι όλους». Και η μπάλα πήρε και τους θεατές του ZMAK που έμειναν με ανοιχτό το στόμα, παρότι αυτοί τον υποδέχτηκαν για ακόμη μια φορά με ανοικτές αγκάλες.

Για λόγους... παραγκωνισμού

Ο ίδιος εξήγησε πως η διοίκηση εδώ και λίγα χρόνια (επί Kris Ka$$ δηλαδή) δεν του έχει προσφέρει αυτά που του ανήκουν και στηρίζει fanboys και χρωματιστά πόνι!!! Τα βέλη του ευθεία και στην καρδιά των αποδυτηρίων του ZMAK.

Έταξε να δέρνει όποιον τολμά να εμφανίζεται μπροστά του κάθε μήνα, μόνο και μόνο για να αποκτήσει το σεβασμό. Και δεν έμεινε απλά στο ξύλο. Αφού οδήγησε σε λιποθυμία από ασφυξία τον Ηλία Σίνα, τραυμάτισε και τον special referee του ματς Όμηρο Γιαννατσέλη.
 
Animated GIF

Η σκληρή αυτή νίκη τον έστειλε στα προημιτελικά του Immortal Tournament. Εκεί διέλυσε ξανά με τη λαβή του (το Τσιγκέλι) όλο τον κόσμο. Αρχικά τον Μιχαήλ-Άγγελο (με αποτέλεσμα disqualification του Χασάπη) και έπειτα τον διαιτητή Βίγκα και τον μάνατζερ Κύρο Αλεξάνδρου.

Επιστροφή φόρου

Σε αυτό το καταστροφικό μονοπάτι, έβαλε μια άνω τελεία ο Γεδεών. Ο λογιστής του ZMAK έκανε το comeback του μετά από 9 μήνες και δήλωσε απερίφραστα στον Χασάπη με σφαλιάρες, πως πρέπει να περάσει απ’ αυτόν.
 
Gedeon slaps Butcher

Στις 8 Οκτωβρίου οι δύο βετεράνοι του ZMAK έχουν ραντεβού που μπορεί να τελειώσει μόνο με δύο τρόπους. Είτε τον Χασάπη να πληρώνει τους «φόρους» του, είτε τον Γεδεών να ακολουθεί στους ιατρούς τον Σίνα και τον Μιχαήλ-Άγγελο.
 

FACEBOOK COVER ΟΔΗΓΟΣ EVENTz61


back to top

Shop