Νονός;

Επάνω σε μια αποκάλυψη διαπίστωση, «σκόνταψε» ο ZMAK Greek champion Μάρκελλος Κομνηνός. Ο νεαρός ευγενής από την Εκάλη, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο εξοχικό της επιφανούς οικογένειας των Κομνηνών στο Τσέστερφιλντ της Αγγλίας, προκειμένου να ξεκουράσει το σώμα του από τις αλλεπάλληλες δράσεις στα rings.

Εκεί, μέσω της μεγαλύτερης αδελφής του, που διαμένει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο μιας και είναι προσωπική φίλη της πριγκίπισσας Ευγενείας (κόρης του πρίγκιπα Άντριου), πληροφορήθηκε πως υπάρχει ένα πρόσωπο από το παρελθόν του το οποίο αγνοεί.

Χαμένος νονός

Ο «Golden Boy» έχασε μόλις πριν μερικά χρόνια από βαριά ασθένεια, την γυναίκα που τον βάπτισε και του έδωσε το αρχοντικό αυτό όνομα. Η νονά του ήταν αυτή που μεσολάβησε ώστε ο ίδιος να κάνει μεταξύ άλλων και σπουδές pro-wrestling σε ΗΠΑ και Αγγλία και γενικότερα τον στήριξε στα πρώτα του βήματα.

Η νέα πληροφορία που του δημιουργεί σύγχυση, είναι πως τον καιρό που ακόμη αυτός ήταν βρέφος και δεν είχε ακόμη όνομα, η νονά του υπήρξε ζευγάρι με έναν νεαρό, που αργότερα, μετά τη βάπτιση και τον χωρισμό τους, έφυγε για το εξωτερικό.
 
VIDEO button

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Κομνηνός κίνησε γη και ουρανό για να βρει αυτό το πρόσωπο και στο ZMAK 82 η εκπομπή Έχεις Πακέτο θα αναβιώσει στο ring με παρουσιάστρια την Αμέλια, προκειμένου να μάθουμε αν ζει ακόμη ο νονός του Εκαλιώτη παλαιστή και πρωταθλητή.
 
Εχεις πακετο
 
 
 


Media

back to top

Shop