Γονατίζουν το «Τέλειο DNA»

Από τον Νοέμβριο όπότε και ανέλαβε τα ηνία του ZMAK η Power n’ Money (PnM), ένας ένας οι μεγάλοι της αντίπαλοι, πέφτουν εκ των έσω.

Ο Μιχαήλ-Άγγελος που περίμενε στωικά τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να γευτεί τον μεγάλο τίτλο του promotion, τελικά τον φόρεσε δύο φορές αλλά συνολικά 21 ημέρες!

Στοχευμένος

Σε μία πολύ σύντομη ιστορική αναδρομή, ο άνθρωπος με το τέλειο DNA πήρε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του τον Δεκέμβριο από τον πρωταθλητή Χασάπη, για να βιώσει 371 δευτερόλεπτα αργότερα το cash in!

O Kris Ka$$ χωρίς ντροπή παραχώρησε το «Χρυσό Εισιτήριο» στον Ηλία Σίνα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Όταν η πλευρά του Μιχαήλ-Άγγελου ζήτησε τίμια ρεβάνς, πήρε... δοκιμασία.



Ηθικός ενδοιασμός

Η διοίκηση έβαλε όρο στον Μιχαήλ-Άγγελο να κερδίσει τον κολλητό του φίλο, Ερμή για να έχει ελπίδες να ξαναδεί rematch τίτλου. Παράλληλα έταξε στον Ερμή αγώνα για ζώνη αν κέρδιζε και ταυτόχρονα αποκλεισμό από κάθε main event αν έχανε.

Στο πολύ συναισθηματικό αυτό ματς, ο Μιχαήλ-Άγγελος κέρδισε δίκαια και ο Ερμής έχασε όλα του τα προνόμια για μεγάλα ματς το 2020.



Νέο «βουνό»

Όμως τα βασανιστήρια δεν τελείωσαν για τον άνθρωπο με το τέλειο DNA. Η PnM ζήτησε το αδύνατο. Να βγει νικητής από ένα gauntlet match με πέντε άγνωστους αντιπάλους.

Ο Μιχαήλ-Άγγελος ξεκινά πρώτος και κάθε φορά που κάποιος δέχεται pin, φεύγει για να έρθει ο επόμενος performer. Μετά από αποκλεισμούς θα παραμείνει στο ρινγκ ο νικητής.

Μιχαή Άγγελος asks rematch from PnM

Το κίνητρο του Μιχαήλ-Άγγελου όμως ισχύει και για τους 5 άγνωστους σε εμάς performers. Ο νικητής θα διεκδικήσει τον μεγάλο τίτλο του ZMAK από τον Ηλία Σίνα.

Το Gauntle Match θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του ZMAKDOME 34 «The Lumberjack show», όπου καταλυτικό ρόλο θα παίξουν και οι lumberjack performers του ZMAK στον περιβάλλοντα χώρο.

 
Αναλυτικός οδηγός Ζ34

Post it για covid


Media

back to top

Shop