EKTAKTO: To ΖΜΑΚ μεγαλώνει!

Την είδηση της δεκαετίας έδωσε ο Kris Ka$$ με διάγγελμα του στο κοινό του ZMAK στα social media.

Ο συν-ιδιοκτήτης του promotion που από τη στιγμή που ήρθε σε ρήξη με τον έτερο μεγαλομέτοχο κ.Πέρη, έχει βαλθεί να προσφέρει στο ZMAK Nation αυτό που ζητά, έχει κάνει ήδη πολλά αλλά αυτό... ξεπερνά την φαντασία. Δειτε την ανακοίνωση.
 


Αντίο στο “Dungeon”

Και επίσημα λοιπόν το “Dungeon” που αποτέλεσε έδρα του ΖΜΑΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα φιλοξενήσει στις 20 Νοεμβρίου το τελευταίο event του promotion για το 2021.
 
Dungeon

Το μεγαλύτερο event της χρονιάς, το ZMAK WARS, θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο σε νέο venue, που ο ελληνοτεξανός επιχειρηματίας, φρόντισε να εξασφαλίσει με τις συνεργασίες του και τις γνωριμίες του στον επενδυτικό κόσμο, προκειμένου να μεγαλώσει και άλλο τη φήμη του ZMAK!

Το μόνο που αποκάλυψε είναι πως το promotion θα μετακινηθεί σε studio, κάτι που σημαίνει οπωσδήποτε μεγαλύτερη χωρητικότητα για τους θεατές αλλά και δυνατότητα τηλεοπτικής παραγωγής προς πάσα ενδιαφερόμενο.

Αναμένονται εξελίξεις με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς το ZMAK από τον Ιανουάριο του 2022 μπαίνει στην έβδομη σεζόν του στα δρώμενα του ευρωπαϊκού pro wrestling!

 
FACEBOOK COVER ΟΔΗΓΟΣ EVENT
 
 


Media

back to top

Shop