Εξιτήριο και ματς ο Sabbath

Έναν εφιάλτη έζησε το βράδυ της 22ης Απριλίου ο διαιτητής του ZMAK (και πρώην ZMAK Greek champion) Αχιλλέας Sabbath.

Ο hard rock referee, πλήρωσε το μάρμαρο για τις επιλογές του τον Μάρτιο στο ZMAK WARS όταν και άφησε το συναίσθημα του να τον καταλάβει και παραλίγο να επηρεάσει το ματς του Pano Sereti με τον Πατήρ Ιωάννη για τον ελληνικό τίτλο.

Το παρελθόν

Θυμίζουμε πως ο Sabbath και ο Ευλογημένος (ως Γιάννης Axl) σχημάτιζαν χρόνια την tag team Guns n’ Maiden και κάποια απωθημένα βγήκαν στην επιφάνεια.
 
GnM ZMB18
Οι Guns n' Maiden το 2018
 
 
Ο Pano Sereti το κατάλαβε τους και πήγε να πάρει με το μέρος του τον διαιτητή Sabbath αλλά τελικά υπέκυψε στον Πατήρ Ιωάννη, αφού ο παλιός του παρτενέρ αποφάσισε να μείνει δίκαιος σαν referee (o αγώνας από το 16:00 του video).

O Sereti δεν ξέχασε τη στάση του Sabbath και τον κατηγόρησε ευθέως για την ήττα στο ZMAK WARS. Ζήτησε μάλιστα το λόγο στο ZMAK 66 αλλά ήταν απλά πρόφαση για να επιτεθεί και να πνίξει μέχρι λιποθυμίας τον Αχιλλέα Sabbath.
 
 

5 μέρες νοσοκομείο

Ο διαιτητής του ZMAK έχασε όλα τα ματς της βραδιάς αφού μεταφέρθηκε με σοβαρό πρόβλημα στον αυχένα στο Ιατρικό κέντρο Π.Φαλήρου, όπου και παρέμεινε για 5 ημέρες.
 
Sabbath injured

Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις αλλά από το περιβάλλον αλλά επισημοποιήθηκε πως θα κάνει ένα αγωνιστικό comeback στο ring στο ZMAK MY BEACH για να αντιμετωπίσει στα ίσα τον Αλβανό νικητή του Immortal Tournament 2022.
 
FACEBOOK σCOVER pnνεχτ ΖΜΑΒ 23
 
 


back to top

Shop