ΖΜΑΚ GENZ 1: Ground Zero

Το πρώτο επεισόδιο του νέου σόου του ZMAK επιφύλασσε εκπλήξεις, ανακοινώσεις, νέο πρωταθλητή και ένα reunion μετά από 4 χρόνια.

Το ZMAK GENZ άνοιξε ο νέος ZMAK champion Λεωνιδας Τομπολας ο οποίος μας καλωσόρισε στο νέο τηλεοπτικό προϊόν του ZMAK τον οποίο διέκοψε ο ξάδελφος του Αλέκος. Μετά από μια αναδρομή στα παιδικά τους χρόνια ο Αλέκος τόνισε στον ξάδελφο του ότι πάντα δίπλα ένιωθε ο χαμένος και ότι ψάχνει να βρει ξανά νόημα να νιώσει χαρούμενος.

Την οικογενειακή αυτή στιγμή διέκοψαν διαδοχικά ο Δημήτρης Παλλης και ο Μαρκελλος Κομνηνός που και οι δύο είχαν βάλει στον μάτι το τίτλο που κρατάει ο Λεωνιδας, όμως οι προσβολές τους οδήγησαν στον πιο αναπάντεχο reunion των τελευταίων χρόνων στο ZMAK και έτσι στρώθηκε το main event της βραδιάς με τους Tombola να αντιμετωπίζουν τον Δημήτρη Παλλη και τον Μαρκελλο Κομνηνό σε ένα tag team match.

Ο χαμένος τα παίρνει όλα!

Το main event ξεκίνησε με τους Tombola να είναι εμφανώς σκουριασμένοι σαν ομάδα και με τον premium tik toker και το golden boy του ZMAK να το εκμεταλλεύονται.

Οι Tombola βρήκαν τα πατήματα τους και μάλιστα με τον Λεωνιδα να σώζει τον Αλεκο από μια πισώπλατη επειθεση του Μάρκελλου.

Πάνω που το κοινό θα έβλεπε ξανά live τον Καιαδα όμως, ο Αλέκος Τομπολας σταμάτησε, ξεστόμισε την φράση: ο χαμένος τα παίρνει όλα. Και αποχώρησε από τον αγώνα αφήνοντας τον Λεωνιδα μόνο του.

Μάρκελλος και Πάλλης δοκίμασαν ότι κίνηση έχουν στην φαρέτρα τους όμως ο ΖΜΑΚ champion δεν τα παρατούσε. Μέχρι που το σκέπασαν έξω από το ρινγκ με τα προστατευτικά κάγκελα για να κερδίσουν με count out.

Ακόμα και έτσι όμως ο Λεωνιδας δεν τα παράτησε και η υπεροψία του premium tiktoker μαζί με την θέληση του για το τέλειο πλάνο του στοίχισε καθώς ο Λεωνιδας τον έπιασε και ο αγώνας έληξε ισόπαλος με διπλό count out.

Αναγεννήθηκε στο σκοτάδι!

Ο ZMAK Cyprus champion και ηγέτης των hackers, ο Αδης αντιμετώπισε τον Ninja σε ένα title match. Ninja που μετά την απαγωγή του από τον σφαγέα δεν είναι ο εαυτός του, παραλίγο να χάσει το ματς σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Παρόλα αυτά, στην διάρκεια του αγώνα έδειξε κάποια σημάδια ζωής με αποτέλεσμα να βγουν οι Hackers να βοηθήσουν τον ηγέτη τους. Όταν βρέθηκε η ευκαιρία και μπήκαν στο ρινγκ τα φώτα έσβησαν στο rail entertainment στούντιο και το μόνο που ακούστηκε ήταν κραυγές πόνου. Όταν τα φώτα άναψαν ξανά ο μόνος που στεκόταν όρθιος ήταν ο Ninja και κατάφερε να κερδίσει τον Άδη κατακτώντας ξανά τίτλο στο zmak μετά από καιρό.

Και τώρα χάος!

Η άλλοτε γενική διευθύντρια του ZMAK Ruby Bouziotis εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο του ZMAK GENZ. Αποχαιρέτησε τον κόσμο γνωρίζοντας ότι δεν έχει θέση πλέον ως γενική διευθύντρια και άφησε μια υπόσχεση πως θα βρει κάποιον άλλο ρόλο για να μείνει στο promotion. Πέρα από αυτό όμως, έκανε την τελευταία της ανακοίνωση ως γενική διευθύντρια που είχε δρομολογηθεί ήδη πριν χάσει την θέση της.

Ανακοίνωσε πως το ZMAK πλέον έχει δύο τηλεοπτικά σόου και για αυτό το λόγο το roster θα χωριστεί στα δύο χωρίς κάνει να ξέρει που θα αγωνίζεται ο κάθε παλαιστής. Και πλέον με έχουμε όχι μια αλλά δύο κενές θέσεις γενικών διευθυντών.

Δάσκαλος εναντίον μαθητή

Το πρώτο match στην ιστορία του ZMAK GENZ αποτέλεσε μια υπόσχεση για το μέλλον. Από την μια ο καταξιωμένος και πολύπειρος Σπύρος Λουής και από την άλλη ο “μαθητής” του Dr. Suru που αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού promotion.

Ο αγώνας ήταν αμφιλεγόμενος μέχρι που ο Σπύρος Λουης χρησιμοποίησε την εμπειρία του για να πάρει το πάνω χέρι. Πάνω που είχα την ευκαιρία να κερδίσει όμως, ακούστηκε η μουσικη του Κωστικα χωρίς αυτό να εμφανιστεί.

Αυτός ο περισπασμός ήταν αρκετός ώστε ο Dr. Suru να βρει το κενό που χρειαζόταν και να εκτέλεση το Code Blue και να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του απέναντι σε έναν από τους σπουδαιότερους πρωταθλητές που έχουν περάσει από το ZMAK.

 

Αποτελέσματα ZMAK GENZ 1: Ground Zero

Tag Team match
Tombola vs Dimitris Pallis & Markellos Komninos
Draw (double count out)

ZMAK Cyprus championship
Hades (c) vs Ninja
Ninja NEW Cyprus champion via pin

Singles match
Spiros Louis vs Dr. Suru
Winner Dr. Suru via pin