Έξαλλοι στο ZMAK με τους Skendernation

Οι Skendernation είναι πρωταθλητές tag team του ZMAK, από το θρυλικό Ladder match στο ZMAK MY BEACH του Ιουνίου και με τρεις υπερασπίσεις των τίτλων, πλησιάζουν τους Γαλαζοαίματους στη δεύτερη θέση των μακροβιότερων ομαδικών champions (εδώ όλοι οι πρωταθλητές).

Ωστόσο οι δύο τελευταίες υπερασπίσεις τους, απέναντι στους Τιτάνες, έγιναν με έναν τρόπο που εξόργισε τη διοίκηση του ZMAK. Οι Αλβανοί πρωταθλητές έχασαν τα δύο ματς, με countout και DQ, που οι ίδιοι προκάλεσαν!

Τι σημαίνει αυτό;

Βάση κανονισμών, ποτέ μια ζώνη δεν αλλάζει χέρια σε ματς, εάν δεν προέρχεται από pin ή υποταγή ή δεν περιέχει κάποιους ειδικούς κανόνες.

Με τα δύο πρόσφατα... τελειώματα των Skendernation, ο Γεν.Διευθυντής του ZMAK, Ιωάννης Αφεντούλης, έγινε έξαλλος και μάλιστα άμεσα προχώρησε και στον ορισμό ενός ματς... τιμωρία για του Αλβανούς champions.

Falls Count Anywhere

Στις 15 Δεκεμβρίου, στο MERRY CHRIZMAK, οι Skendernation θα αντιμετωπίσουν ξανά τους Τιτάνες, μόνο που αυτή τη φορά ο αγώνας θα έχει κανόνα «Falls Count Anywhere».

Αυτό σημαίνει πως, οι performers μπορούν να κάτσουν ατελείωτα εκτός ρινγκ (no countout), μπορούν να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα (no DQ) και το κερασάκι... μπορούν να κάνουν pin οπουδήποτε στην αρένα!!!

Τιτάνε vs Skender III

Θα μπορέσουν οι παμπόνηροι Skendernation να βρουν άλλο τρόπο να γλιτώσουν τις ζώνες τους ή μήπως θα εκμεταλλευτούν το stipulation και θα νικήσουν μια για πάντα τους Τιτάνες, βγάζοντας τους έξω από το ρινγκ, άρα και έξω από τα νερά τους; Οι απαντήσεις... στο MERRY CHRIZMAK.


Media

back to top

Shop