Deimos στο ZMAK! Ο Πολυχρονίδης έχει... φορτώματα

Στο ZMAKDOME 21 η Power n’ Money έδωσε μια αινιγματική υπόσχεση στον πρόεδρο του ZMAK, Πέτρο Πολυχρονίδη. Προανήγγειλε τον ερχομό ενός πραγματικού επαγγελματία παλαιστή από τις ΗΠΑ. Και λίγες ημέρες μετά, ο ερχομός αυτός επιβεβαιώνεται.

Στο ΜΕRRY CHRIΖΜΑΚ στις 15 Δεκεμβρίου, το stable του κ.Πέρη και του Kris Ka$$, φέρνει στην Ελλάδα το πιο δυνατό χαρτί που έχει περάσει ποτέ από τη χώρα μας. Τον Deimos.

Ο Αμερικανός (προσωπικός φίλος του κ.Πέρη) έστειλε και το πρώτο του μήνυμα με το οποίο εξευτελίζει κάθε performer του ZMAK.




To τέρας της φύσης

Ο Deimos, που από το 2004 κάνει καριέρα σε promotions όλης της Αμερικάνικης ηπείρου, έχει περάσει από OVW, FCW με πολλές διακρίσεις και τίτλους, ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα στον πλανήτη.

Αυτή τη στιγμή είναι tag team champion σε promotion του αμερικάνικου νότου, με τον Rob Terry (TNA) με μεγάλο του αντίπαλο τον Matt Morgan (πρώην WWE, TNA κτλ).

Deimos Terry tag champions

Ο θηριώδης Deimos είναι 1.94μ με σωματικό βάρος 120 κιλά και λίπος 6%. Ποιος θα τολμήσει να βρεθεί στο δρόμο του από το ρόστερ του ZMAK;


back to top

Shop